Menu

Kleine stap, grote impact: let's Assess

In de huidige arbeidsmarkt is het een uitdaging om talent aan te trekken en te behouden. Organisaties moeten niet alleen een aantrekkelijke werkgever zijn, maar ook een werkomgeving bieden waarin iedereen zich gehoord, gewaardeerd en gemotiveerd voelt. Hoewel dit misschien klinkt als een grote opgave, kan de eerste stap klein zijn. Bij Great Place To Work geloven we in de kracht van kleine stappen die grote impact maken. Daarom bieden we ons Assess-pakket aan als een laagdrempelige manier om aan de slag te gaan met het verbeteren van de cultuur in jouw organisatie.

Great Place To Work
Leestijd 2 min
17 oktober 2024
Lachende man met baard

Wat is het Assess-pakket?

Assess is ons meest toegankelijke pakket. Het stelt organisaties in staat om snel en effectief inzicht te krijgen in hoe medewerkers denken over vertrouwen, trots en plezier op de werkvloer. Het pakket biedt:

  • Het Trust Index-medewerkersonderzoek als basis om de perceptie van je medewerkers in kaart te brengen.
  • Inzicht in de 5 hoogste en 5 laagst scorende stellingen én de scores op de dimensies van de Trust Index, zoals eerlijkheid en trots. 
  • Certificering en kans op een plek op de Nederlandse en internationale Best Workplaces-lijsten. En wist je dat we ook de Best Workplaces for Women in Nederland bekend maken? 

Dit alles zonder de complexe processen of hoge kosten waar je misschien aan denkt bij cultuurontwikkeling.

Waarom kiezen voor een kleine stap?

Starten met het Assess-pakket kan de juiste keuze zijn voor organisaties die op zoek zijn naar een laagdrempelige manier om te werken aan een gezonde organisatiecultuur. Hier zijn enkele voordelen:

  • Lagere kosten, grote resultaten. Met een investering die begint bij € 2.135 voor kleinere organisaties, krijg je al waardevolle inzichten zonder dat je een groot budget nodig hebt.

  • Direct inzicht en actiepunten. Je kunt meteen aan de slag met gerichte verbeteringen op basis van feedback van je medewerkers. Dit resulteert in een sterker werkgeversmerk, hogere betrokkenheid en op termijn zelfs een lager verzuim.

  • Sterker employer brand. Organisaties die hoog scoren op vertrouwen, trekken 1,75 keer meer sollicitanten aan en hebben een 2,2 keer lager verloop. Dit betekent dat je niet alleen je huidige medewerkers behoudt, maar ook aantrekkelijker wordt voor nieuw talent.

De voordelen voor je organisatie

Een kleine investering in het Assess-pakket kan een grote impact hebben op zowel je medewerkers als je organisatie. Uit onderzoek blijkt dat organisaties met een sterke vertrouwenscultuur niet alleen lagere verzuimkosten hebben, maar ook hogere productiviteit en betrokkenheid onder medewerkers. En dat is precies wat je nodig hebt om in deze krappe arbeidsmarkt het verschil te maken.

Begin nu met Assess

Waarom wachten met investeren in je organisatiecultuur als je met een kleine stap al grote resultaten kunt boeken? Kies voor het Assess-pakket van Great Place To Work en ontdek hoe je met minimale investering een maximaal effect kunt bereiken.

Laten we kennismaken!

Ontdek het pakket en plan direct een gratis adviesgesprek met een van onze experts om te zien hoe wij jouw organisatie kunnen helpen groeien.

Plan een kennismaking
Mark Mulder en Esther Veenendaal
Great Place To Work
Met +30 jaar ervaring in 60 landen is Great Place To Work de wereldwijde autoriteit op het gebied van organisatiecultuur en goed werkgeverschap.

Lees meer over Goed werkgeverschap

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste updates over events, publicaties, nieuws en andere content over goed werkgeverschap.